Cari Loker Terbaru di lowongankerja15.net..!


Lowongan Kerja Stage Bij De Nederlandse Ambassade Te Jakarta Ministerie van Buitenlandse Zaken Jakarta 2020

Lebih dari 30 hari yang lalu Ministerie van Buitenlandse Zaken Jakarta

Lowongan Kerja Ministerie van Buitenlandse Zaken 2020 - Ministerie van Buitenlandse Zaken tengah memberi kesempatan berkarir bagi Kalian melalui Lowongan Kerja Terbaru untuk mengisi formasi jabatan sebagai Stage bij de Nederlandse ambassade te Jakarta yang akan ditugaskan di Jakarta. Silakan baca info lowongan kerja selengkapnya di bawah ini :

Rekrutmen Ministerie van Buitenlandse Zaken 2020

Deskripsi Lowongan Kerja Stage bij de Nederlandse ambassade te Jakarta Jakarta Terbaru

De post Ambassade Jakarta is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode januari 2020 t/m juni 2020.

Werkomgeving

De Nederlandse ambassade in Jakarta vormt een belangrijke spil in de relatie tussen Indonesië en Nederland. De bijzondere relatie tussen Indonesië en Nederland en de status van Indonesië als een belangrijke opkomende economie en regionaal politiek zwaargewicht maken het werken op de ambassade interessant en dynamisch. Publieke diplomatie is hierbij van groot belang. Uniek aan deze ambassade is het de aanwezigheid, op de ambassade-compound, van het culturele centrum Erasmus Huis dat in Indonesië grote bekendheid geniet en in 2020 zijn 50e verjaardag viert . Het kunst-, cultuurprogramma en overige activiteiten in het Erasmus Huis spelen een belangrijke rol in de verbinding tussen Nederlanders en Indonesiërs.

De afdeling CC is verantwoordelijk voor enerzijds het culturele programma van het Erasmus Huis en anderzijds de publieke diplomatie en communicatie van ambassade. Binnen de ambassade wordt nauw samengewerkt met de verschillende afdelingen. Het doel is belangrijke beleidsthema’s via de van de afdelingen via activiteiten en diverse mediakanalen (o.a.Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, nieuwsbrief, websites) uit te dragen. Publieke Diplomatie komt steeds meer in het hart van de ambassade te staan en hierbij spelen interne en externe communicatie een centrale rol. Het vertalen van beleidsthema’s in content en design behoren tot de taken voor de afdeling CC.

Stageomschrijving

De stagiair(e) zal tijdens de stageperiode breed ingezet worden binnen de afdeling CC. Dit biedt een uitgelezen kans voor de stagiair(e) om praktijdervaring op te doen binnen een professioneel draaiend communicatie team, het leren kennen van culturele veld en het verkennen van de verschillende kanten van het communicatiewerk. De stagiair(e) zal op alle vlakken ondersteunen: content creatie, design, communicatie plannen maken, publieke diplomatie en het ondersteunen van de medewerkers met hands on taken. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Concrete taken zijn:

Ondersteunen bij het creëren van content voor de onderwerpen van de ambassade en van het Erasmus Huis. Dit bestaat concreet uit het schrijven van teksten (Engels), design/dtp, social media handling, fotografie etc;
Meedenken over het ‘door-vertalen’ van beleidsthema’s naar communicatie berichten (publieke diplomatie);
Ondersteunen in de monitoring van de social media kanalen;
Bijdrage leveren aan de content- uitwerking voor evenementen in het Erasmus Huis, het bijwonen van deze evenementen i.v.m. ondersteuning verslaglegging;
Een rol spelen bij de viering van 50 jaar Erasmus Huis;
Beknopte onderzoeken verrichten en rapportages verzorgen binnen het werkterrein van de communicatie afdeling (waarbij ruimte is voor de specifieke interesses van de stagiair(e)).

In overleg kan ook een individuele stage-opdracht worden afgesproken.

Profiel van de stagiair(e)

Je zit in de Masterfase van een voor de stage relevante studies aan een Nederlandse universiteit of HBO opleidingen (Bestuurskunde, Communicatie etc) en je hebt de Nederlandse nationaliteit of studeert aan een erkende universiteit in het buitenland. Het ligt voor de hand dat de stage wel binnen de kaders van de studie past;

Je hebt aantoonbare affiniteit met internationale relaties en/of samenwerking;
Je hebt affiniteit / ervaring op het gebied van communicatie en social media;
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands én Engels zijn essentieel. Beheersing van Bahasa Indonesia is een pré;
Je kunt zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit;
Je bent ten minste vier, bij voorkeur zes maanden beschikbaar om in Jakarta te verblijven;
Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan een andere (culturele) omgeving;
Je bent bereid om buiten reguliere werktijden mee te draaien.


Wat bieden wij

Een unieke ervaring als stagiair(e) in een prachtige werkplek op de net gerenoveerde ambassade binnen een hecht en energiek CC-team.

Voorwaarden en vergoedingen

Algemene voorwaarden en vergoedingen zijn te vinden op deze site.

Meer weten en/of solliciteren

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in de vacature wordt verzocht hun Engelstalige sollicitatiebrief inclusief Engelstalig CV op te sturen naar: [email protected] o.v.v. ‘internship CC’.

De deadline van reageren is maandag 18 november 2019

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken voert een actief diversiteitsbeleid en zet in op een inclusieve organisatie. We doen dit door de verschillen van mensen optimaal in te zetten en te benutten. We streven bij de samenstelling van teams en bij de aanname van nieuw talent naar diversiteit in leeftijd, geslacht, cultuur, achtergrond, geaardheid, kennis en competenties.

Pendaftaran :

Jika Anda berminat dan memenuhi persyaratan diatas, silakan melakukan pendaftaran secara online melalui link berikut ini :

Keterangan Lain :

  • Hanya pemohon terbaik yang akan ditelepon untuk mengikuti tahap rekrutmen selanjutnya.
  • Rekrutmen Ministerie van Buitenlandse Zaken ini tidak dipungut biaya sama sekali.

Jika Anda tidak berminat dengan Lowongan Stage bij de Nederlandse ambassade te Jakarta Jakarta Juli 2020 Ministerie van Buitenlandse Zaken di atas, maka Anda dapat mencoba melihat info rekrutmen yang sejenis dari beberapa perusahaan di Jakarta di bawah ini.

Disclaimer !
lowongankerja15.net hanya memberikan informasi lowongan kerja. Semua yang berhubungan dengan pendaftaran lamaran ditangani sepenuhnya oleh pemasang lowongan kerja terkait. Harap maklum.

Related Jobs:


Lowongan Kerja Receptionist

  6 Juli 2020 |   PT Bina Karya Prima |   Jakarta

Menerima dan mendata tamu yang datang ke kantor. Domisili dekat kantor (Jakarta Utara). Strong analytical and planning skills;


Lowongan Kerja Assistant Brand Manager Blue House

  6 Juli 2020 |   Danone |   Jakarta

PT Nutricia Indonesia Sejahtera a subsidiary of Danone, is looking forAssistant Brand Manager Blue House in Indonesia (ID) for Jakarta.


Lowongan Kerja Contract Administration, Bulk Materials Experience

  6 Juli 2020 |   Karir.com |   Jakarta

Have experience in mining contractor company. Can negotiate but preferable candidate who is willing to stay in Sumbawa. Experience at least 3-5 years,.


Lowongan Kerja HR GENERALIST

  6 Juli 2020 |   AKR Corporindo |   Jakarta

Responsible for branch people fulfillment and effective talent acquisition. Identify local key channels to source candidates and develop the programs to do so…


Lowongan Kerja Client Partner Manager, GrabAds

  6 Juli 2020 |   Grab Taxi |   Jakarta

Get to know our Team: GrabAds allows Advertisers, Agencies, and Merchants to engage the Grab Audience via innovative online and offline advertising experiences.